En krise er forudsætningen for
 at vi vokser

Info

HVAD KOSTER e-TERAPI?

En online samtale koster kr. 1.000-.
Hver konsultation varer ca. 50 min.

HVORDAN BETALES?

E-terapi betales altid forud. Efter at vi har lavet en aftale får du oplyst mit kontonummer, hvor du kan overføre det aftalte beløb. 

AFBESTILLING

Afbud kun pr. telefon ved indtalt besked på telefonsvareren (22 73 07 11) - ikke pr. SMS eller mail. Afbud meddeles senest hverdagen før mellem kl. 08.00-09.00. Har du en konsultationstid på en mandag meddeles afbud dog senest fredagen før mellem kl. 08.00-09.00.
Ved udeblivelse fra en samtale eller for sent afbud opkræves fuldt honorar.

Ragnar - hvem er han

Jeg har over 35-års perataupisk erfaring med mange forskellige klientgrupper. Læs mere om, hvem jeg er samt mit CV her ...

PsychCon

E-terapi foregår via www.psychcon.eu, hvilket er en sikker forbindelse - dvs.  ingen kan følge med i vores samtale. Læs mere under e-terapi

Terapimetode

Den primære metode jeg anvender er kognitiv adfærdsterapi, som har en dokumenteret virkning over de problemstillinger som er beskrevet her på hjemmesiden. 

Telefone

Tlf.: 22 73 07 11

Hvorfor svarer manden ikke?

Jeg forsøger, at svare alle henvendelser indenfor en til to arbejdsdage. I ferietider kan det tage længere tid. Jeg svarer ikke på en forespøgsel i weekender/aften/helligdage.

Kunstneren Ragnar

Jeg er oprindeligt uddannet kunstner og har deltaget i flere udstillinger. Her er et link til min hjemmeside som kunstner.